aktuális

Tavaly is eredményes évet zárt megyei kamaránk

Dr. Nyíri László elnök és dr. Majoros Krisztina alelnökÁprilis 19-én tartotta évi I. Rendes Küldöttgyűlését a B.-A.-Z. megyei szervezet. A küldöttek beszámolót hallgattak meg a kamara 2017. évi tevékenységéről, etikai ügyeiről és a felügyelő bizottság vizsgálatairól, majd elfogadták a tavalyi és idei gazdálkodás számait, a tavalyi mérlegbeszámolót.

Államvizsgásokkal találkoztak a megyei szervezetek vezetői a Kamarában

Dr. Tantó Miklós, Dr. Nyíri László, Dr. Sándorné dr. Raisz IldikóA megyében gyakorlatukat teljesítő államvizsgás gyógyszerész hallgatóknak rendeztek tájékoztató, ismerkedő fórumot április 11-én az MGYK, az MGYT és a MOSZ B.-A.-Z. megyei szervezetei a kamara hivatalában.  Dr. Nyíri László, dr. Tantó Miklós és dr. Sándorné dr. Raisz Ildikó elnökök ismertették a három testület működését, céljait, feladatait, s a legfontosabb gyakorlati tudnivalókat. A fórumon részt vett dr. Kovács Zsuzsanna, a B.-A.-Z. Megyei Kórház mb. intézeti főgyógyszerésze is, aki a speciális kórházi munkáról tájékoztatott.

Tudósítás a megyei elnökség márciusi üléséről...

Megyei  kamaránk elnöksége március 27-én tartotta legutóbbi ülését. Dr. Nyíri László elnök egyebek mellett tájékoztatást adott a tatai vándorgyűlésen történtekről, az elnökség megtárgyalta a 2017. évi költségvetést és mérlegbeszámolót, illetve a 2018. évi költségvetési tervet. A felügyelő bizottság elnöke eredményesnek ítélte a kamara gazdálkodását.

Hogy tanulhassunk egymástól… – A területi elnökök fórumáról a tatai vándorgyűlésen

A Vándorgyűlés pénteki napján az országos elnökség és a területi szervezetek elnökei közös fórumot tartottak, ahol a megyei elnökök beszámoltak szervezeteik tevékenységéről.