aktuális

KAMARAI TAGDÍJAK – 2021

Tisztelt Kamarai Tagok!

A 2021. évre fizetendő tagdíjakkal kapcsolatos információkat az

alábbi linkeken találják

 

BEKÜLDENDŐ - Tagdíj adatlap személyi jogos gyógyszerészek részére

Határidő: 2021. január 31.

 

Tagdíj átvállalási nyilatkozat

Határidő: 2021. február 15.

 

TAGDÍJAK ÖSSZEGE 2021

Befizetési határidő: 2021. február 28.

 

 

Takarékosan gazdálkodott megyei kamaránk az elmúlt esztendőben is

A Magyar Gyógyszerészi Kamara Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Szervezete 2020. augusztus 11-én tartotta rendkívüli küldött-közgyűlését a pandémia miatt elmaradt tavaszi rendes küldöttgyűlést pótlandó. Dr. Nyíri László megyei elnök beszámolt az előző gyűlés óta eltelt időszak szakmai, szakmapolitikai történéseiről. Szólt a járványhelyzetben tapasztaltakról. Az elnök úr, úgy is, mint a kamara Területi Elnökök Értekezletének (TEÉ) elnöke értékelte a hazai gyógyszerészek járványügyi helyzetét.

Kamarai tagfelvételi információk végzős gyógyszerész hallgatók részére ...

Tisztelt Végzős Gyógyszerészek - Kedves jövendő Kollégáink!

Illusztráció Forrás:u-szeged.hu (Archív)Gratulálunk legújabb kollégáinknak!  A tényleges gyógyszerészi munka megkezdéséhez több hatósági nyilvántartásra is szükség van. Az első az alapnyilvántartás: a gyógyszerész diploma megszerzése után az egyetem minden végzett kollégát bejelenteti az Alapnyilvántartásba, tehát ezzel külön tennivalójuk nincs. Az alapnyilvántartási szám a feltétele a további, alább felsorolt teendőknek.

Dicséret minden gyógyszerésznek!!!

A Magyar Gyógyszerészi Kamara Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Szervezete Elnöksége 2020. június 25-én, csütörtökön 15 órától tartotta soron következő elnökségi ülését videókonferencia formájában. Dr. Nyíri László megyei elnök beszámolt az elmúlt időszak szakmapolitikai történéseiről. Szó volt az aktuális helyzetről, illetve arról, hogy a kamara asszisztensi felmérésbe kezd. Az elnök úr, úgy is, mint a kamara Területi Elnökök Értekezletének elnöke értékelte a hazai gyógyszerészek járványügyi helyzetét.