aktuális

Őszi kamarai választások – 2023

Tisztelt Kamarai Tagok!

Ismét eltelt négy esztendő, ismét lehetőségük van megválasztani a megyei, az országos kamarai küldötteket, tisztségviselőket, bizottságokat. Ezen az oldalon folyamatosan hozzáférhetővé tesszük a 2023 őszén megtartandó B.-A.-Z. vármegyei kamarai választásokkal kapcsolatos dokumentumokat: tájékoztatókat, különböző információs anyagokat, listákat stb., hogy megkönnyítsük eligazodásukat. Fontos tudni! Az eredményes választások feltétele, hogy a választói gyűléseken minnél nagyobb számban vegyenek részt a határozatképesség érdekében. Erre kérünk minden kedves kollégát!

Területi Választási Bizottság -

COVID után először együtt – kibővített elnökségi ülést tartott kamaránk

Nyíri LászlóA Magyar Gyógyszerészi Kamara B.-A.-Z. Megyei Szervezete Elnöksége 2022. május 26-án, 17 órától tartotta kibővített ülését a Miskolci Vigadóban. Meghívást kapott az etikai és a felügyelő bizottság és az országos küldöttek is. Előadóként jelen volt dr. Hankó Zoltán országos elnök és dr. Kun Lajos regionális tisztifőgyógyszerész is. Az ülésről készült emlékeztetőt az alábbiakban olvashatják.

KAMARAI TAGDÍJFIZETÉS – 2022

Tisztelt Kamarai Tagok!

A 2022. évre fizetendő tagdíjakkal kapcsolatos információkat az

alábbiakban olvashatják.

A tagdíjbefizetéshez szükséges Adatszolgáltatási lapot  2022-ben már kizárólag elektronikus úton fogadja el az Országos Kamara.  Ez az adatlap a magyarorszag.hu oldalon érhető el, mint kitöltendő nyomtatvány, melyet legkésőbb január 31-ig szíveskedjenek elküldeni

 
A fenti linkre kattintva megjelenő lapon először az  ÜGYINTÉZÉS INDÍTÁSA  sötét gombra kattintsanak. Eután a rendszer előbb az ügyfélkapus azonosításukat kéri, majd ki kell választani egy legördülő menüből, hogy természetes személyként vagy cégkapun keresztül szeretnék elküldeni az adatlapot. Válasszák ki ezek közül az egyiket, melyet használni szeretnének. A tovább gombra kattintva megjelenik az adatlap első oldala, először ezt töltsék ki,  ezután kattintsanak a "következő" oldal fülre, s az ott megjelenő lapot is töltsék ki. A 2 oldal kitöltése után lehetőség van elmenteni vagy letölteni a dokumentumot, majd a küldés nyílra kattintva már teljesül is az adatszolgáltatás. Erről a rendszer rögtön visszaigazolást ad.
 
 
A tagdíj egyösszegben fizetendő!.
BEÉRKEZÉSI HATÁRIDŐ 2022. február 28.
 
Az MGYK Országos Szervezet bankszámlaszáma: CIB 10700024-02028208-51100005 
a közleményben kérjük tüntessék fel a befizetett tag(ok)hoz tartozó alapnyilvántartási számot. 
 
A befizetett tagdíjakról a számlát utólag, az összeg beérkezése és könyvelése után küldjük el emailben a megadott emailre, kb. 1 hónapon belül.
 
2022. évben a kamara tagdíj nem változik a tavalyihoz képest!
 
Személyi jogos gyógyszerész tagdíja 95 000 Ft/év 
 
Személyi jogos gyógyszerész tagdíja (12 millió Ft/hó nettó forgalomnál kisebb forgalmú gyógyszertár) 57 000 Ft/év 
 
Alkalmazott gyógyszerészek tagdíja 38 000 Ft/év 
 
Nem egészségügyi tevékenységet folytató aktív gyógyszerészek tagdíja 14 000 Ft/év 
 
Jogfenntartói tagdíj 4 000 Ft/év 
 
„IV.7. Aki a tagdíjfizetési kötelezettségét határidőben nem teljesíti, az 3000 Ft késedelmi pótlékot köteles megfizetni a kamarai tagdíjon felül.”
 
Kérjük a határidők pontos betartását!

 

 

 

Beszámoló a legutóbbi elnökségi ülésről – Bemutatkozott Borsod megye új tisztigyógyszerésze

A Magyar Gyógyszerészi Kamara B.-A.-Z. Megyei Szervezete elnöksége 2021. december 14-én tartotta kibővített elnökségi ülését videókonferencia formájában. Az ülésen részt vett dr. Hankó Zoltán országos elnök, dr. Kun Lajos, regionális tisztifőgyógyszerész, és meghívást kaptak az országos küldöttek és a bizottságok elnökei. Bemutatkozott B.-A.-Z. megye új tisztigyógyszerésze, dr. Menszátor T. Szandra is.