Küldetésünk

Tisztelt Kolléga, Kedves Látogató!

Köszöntöm Önt a Magyar Gyógyszerészi Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Szervezetének honlapján. Mindenekelőtt kívánom: találja meg itt azokat a tartalmakat, amelyekre gyógyszerészként, gyógyszertárvezetőként vagy akár betegként szüksége van a Kamarával kapcsolatos mindennapi ügyintézésben vagy információ szerzésben.

Szeretnénk, hogy oldalunk a Kamara külső és belső megnyilatkozásainak egyik legfontosabb eszköze legyen, és minden elemében ezt szolgálja.

Kiemelten kívánunk azon kollégák elvárásival foglalkozni, akik konkrét igényeikkel keresik fel oldalunkat: ügyeik intézéséhez várnak itt segítséget, vagy a Kamara mint a gyógyszerészet életét alakítani, jobbítani kívánó testület működésével, munkájával kapcsolatos információkra kíváncsiak.

Fontosnak tartjuk ugyanakkor a szervezetünk munkája iránt a külső érdeklődők kíváncsiságának kielégítését is, akik portálunkon keresztül szeretnének képet kapni testületünk tevékenységéről.

Őszintén remélem, hogy honlapunk az információszolgáltatáson túl a párbeszéd újabb fórumává is válik, amelyen keresztül véleményükkel, észrevételeikkel az internet lehetőségeit kihasználva is segítik majd a Kamara, illetve egymás szakmai munkáját.

Jó szándékú, segítő közreműködését köszöni:

Dr. Nyíri László megyei elnök