Működési nyilvántartás megújítása

Kedves Kollégák!

Akinek lejár a működési nyilvántartása, annak megújításához kívánunk egy kis segítséget nyújtani az alábbi, legfrissebb információkkal. Az alap- és működési nyilvántartásával kapcsolatos, bárki számára megismerhető adatokat a http://kereso.enkk.hu oldalon tekintheti meg.

A kérelem formanyomtatványa innen tölthető le.

A nyomtatvány a http://adatlap.enkk.hu oldalon, elektronikus úton is kitölthető. Ezen a felületen a rendszerbe való biztonságos (személyes adatokkal történő) belépést követően mindenki ellenőrizheti a nyilvántartásban található saját adatait, és ha azokban nincs változás, a jóváhagyást követően automatikusan rákerülnek a formanyomtatványra. A nyomtatványt ki kell nyomtatni, alá kell írni, és az eredeti példányt postai úton kell elküldeni az ÁEEK részére. (AEEK Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatóság 1444 Budapest, Pf. 270.) Ne feledkezzünk meg a nyilatkozatok bejelöléséről, és a kinyomtatás után az aláírásról sem!

A működési nyilvántartás megújításának feltétele az Igazgatási szolgáltatási díj átutalása (1.000 Ft), és a teljesített utalás tényét igazoló dokumentum csatolása a kérelemhez. ( A postai piros csekkes pénzküldés nem lehetséges)

Az ÁEEK Magyar Államkincstárnál vezetett számlaszáma: 10032000-01490576-00000000 A közlemény rovatba szíveskedjék beírni: Működési Nyilvántartás és az Ön neve, valamint a működési nyilvántartási száma

Feltétel továbbá a továbbképzési kötelezettség teljesítése és igazolása, valamint a rendezett kamarai tagság. Nem merült-e fel kizáró ok (eltiltás, alkalmatlanság, etikai büntetés…)

A gyakorlati pontokról szóló igazolást elektronikusan a GYOFTEX-hez! a gyoftex.hu email címre kell elküldeni. (A Gyoftex továbbítja majd, ezt nem kell csatolni a kérelemhez!) A gyakorlati pontokat a munkáltató igazolja, személyi jogosok maguknak, céges aláírással. Csak az egyéni vállalkozóknak igazolja az ÁNTSZ – kérelemre.

A kamarai tagságról sem kell külön igazolást benyújtani, mert a két szervezet között ez az adat ismert.

További segítséget kaphatnak az Ügyfélszolgálaton:

Bp. VIII. Horánszky utca 24. fszt.  Telefon: 06-1-411-1146 v. 06-1-411-1147

A cikkhez csak regisztrált felhasználóink fűzhetnek hozzászólást. Jelentkezzen be, vagy regisztráljon.