Tagdíjfizetési információk – 2020

Kedves Kollégák!

A tagdíjjal kapcsolatos részletek alább olvashatók. A tagdíj befizetésének legvégső határideje 2020. február 28. Tájékoztatónkban megtalálható a személyi jogosok részéről 2020. január 31-ig beküldendő tagdíjadatlap (ugyanaz, amelyet e-mailben is elküldtünk), a tagdíj mértéke tevékenységi körönként, illetve a tagdíj átvállaló nyilatkozat, melynek kitöltése a gyógyszertáraknak nem kötelező, csak abban az esetben, ha az adatlapon nem szereplő, máshol dolgozó gyógyszerész részére is szeretnék átvállalni a tagdíjfizetést.

Az Alapszabály értelmében az éves tagdíját egyösszegben, legkésőbb 2020. február 28-ig kell rendezni.

A 75 éven felüli, nem dolgozó kollégák tagdíjmentesek.

A tagdíjat határidőre nem fizetők 3.000 Ft-os pótdíjat kötelesek fizetni.

A kamarai tagdíjat átutalással vagy CIB bank fiókban történő befizetéssel az alábbi számlaszámra kérjük teljesíteni. Megjegyzésként kérjük feltüntetni a nevet és az alapnyilvántartási számot!

Bankszámla szám: 10700024-02028208-51100005 (MGYK Országos Hivatal)

A befizetésről a számla utólag kerül kiállításra a befizető nevére és címére, melyet a tagnyilvántartó programban szereplő e-mail címre küldünk ki.

Kérjük ezért, hogy a megváltozott e-mail címet bejelenteni szíveskedjenek!!! 

Amennyiben más költségviselőtől érkezik a befizetés,(vállalkozó gyógyszerész, egészségügyi tevékenységet nem folytató gyógyszerész vagy nyugdíjas részére) abban az esetben kérjük az alábbi, Tagdíjátvállaló nyilatkozatot megküldeni az országos szervezethez, amely tartalmazza a kért pontos számlázási adatokat! (Magyar Gyógyszerészi Kamara Hivatala, 1393  Budapest. Pf.: 304.)

A tagdíj mértéke innen tölthető le.

Az adatlap a személyi jogosok tagdíjfizetéshez itt tölthető le.

A Tagdíjátvállaló nyilatkozat itt tölthető le.

A cikkhez csak regisztrált felhasználóink fűzhetnek hozzászólást. Jelentkezzen be, vagy regisztráljon.